La FPHIB llança un concurs a través d’Instagram

A fi de continuar promocionant la salut i seguretat en el treball en el sector d’hostaleria, la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears llança a través de la seva instagram un concurs a partir del qual es participarà en el concurs d’una cambra d’acció 4k ultra HD.

Per a participar en el concurs, els usuaris d’Instagram interessats hauran de donar like a la publicació, seguir al perfil de la FPHIB en la xarxa social, descarregar l’APP de la Fundació des de qualsevol de les plataformes disponibles (APP STORE o Google Play), fer una captura de pantalla amb la descàrrega i esmentar-nos i, finalment, esmentar un altre usuari d’Instagram en el mateix post del sorte.

Amb accions com aquesta es pretén acostar el món de la prevenció a la major quantitat d’usuaris possibles a través dels continguts generats en les pròpies xarxes socials així com altres plataformes de les quals la FPHIB té disponibles.

El concurs tindrà una durada de dues setmanes (fins al 31 de març a les 23.59) i les bases podran ser consultades en el següent enllaç.

Font: FPHIB

Deixa un comentari