Laboralia 2023: reptes tecnològics, salut mental, ergonomia o el paper de les mútues seran els protagonistes

Laboralia 2023, el certamen de la Prevenció, Benestar i Seguretat Laboral que celebrarà en Fira València els pròxims 15 i 16 de febrer la seva desena edició, ha avançat alguns dels continguts que centraran bona part de les Jornades Tècniques i xerrades que se celebraran en el marc de la fira.

Aquestes trobades abordaran aspectes clau en el desenvolupament de la prevenció com són les noves aplicacions tecnològiques i la seva evolució futura, la salut mental, els últims avanços en solucions ergonòmiques o quin serà el paper d’organismes com les mútues en la seva relació amb el INSST.

Les jornades estaran organitzades i impulsades per institucions amb un paper molt actiu en el desenvolupament de Laboralia. És el cas del INVASSAT (Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball), que té previst celebrar dues jornades tècniques matinals durant els dos dies de Laboralia.

Totes aquestes jornades, així com el seu desenvolupament posterior estan ja disponibles en la pàgina web oficial de Laboralia: https://www.laboralia.es/agenda/. La cita tornarà al calendari firal els pròxims 15 i 16 de febrer en Fira València en el seu format habitual i 100% presencial, després de les restriccions dels dos últims anys. La fira, en aquest sentit, reunirà una àmplia oferta dels últims avanços i innovacions tant en EPI’S (equips de protecció indivual) com de sistemes de prevenció i seguretat laboral.

El Comitè Organitzador de Laboralia està presidit per la directora general de Treball i Benestar Laboral de la Generalitat Valenciana, Elvira Ródenas i compte entre els seus organismes col·laboradors i impulsors amb el INVASSAT així com una àmplia representació del món empresarial, associatiu, sindical i institucional així com empreses molt significatives en l’àmbit de la prevenció.

Font: Prevention-world.com

Deixa un comentari