Lliurats els premis de l’XI Concurs de Cartells FPHIB – EHIB

En un acte celebrat a l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears, es va dur a terme el lliurament dels guardons als premiats de l’onzè concurs de cartells en matèria de prevenció de riscos laborals en hostaleria, organitzat anualment per part de la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears i la Escola d’Hostaleria.

Al mateix van assistir la professora de la matèria, Sunilda Muntaner, així com la Directora de l’Escola, María Tugores, mentre que per part de la FPHIB va ser Silvia Montejano, com a patró d’aquesta.

En l’acte es va destacar la importància de la matèria per als futurs treballadors i treballadores del sector, els quals actualment cursen els estudis d’hostaleria, així com la labor que en aquesta matèria executa any rere any la Fundació amb campanyes, entre altres, com el citat concurs.

Una selecció dels cartells participants en aquesta edició, entre els quals destaquen els tres premiats, ja es troba en la nostra web (secció de materials descargables) per a l’ús per part de les empreses del sector en els seus centres de treball.

Font: FPHIB

Deixa un comentari