Nous tríptics per àrees funcionals FPHIB

Seguint amb el treball iniciat fa unes setmanes, la Fundació Prevenció Hostaleria illes Balears acaba de publicar els tríptics per àrees funcionals en hostaleria en tres nous idiomes.
Així, amb la idea que aquests materials puguin ser utilitzats per treballadors i treballadores del sector, els idiomes natius del qual no siguin el castellà i l’anglès, s’han preparat els materials en anglès, alemany i francès.
A partir d’aquestes noves edicions es pretén que persones que provenen d’altres països per a treballar en empreses del nostre sector disposin d’un material formatiu en el seu idioma matern que pugui ser-los d’utilitat per a formar-se de manera bàsica davant els principals riscos referents a les tasques que vagin a desenvolupar en el seu treball diari.

Aquests tríptics poden consultar-se i/o descarregar-se de manera gratuïta en el següent enllaç: Tríptics idiomes FPHIB

Deixa un comentari