La FPHIB edita uns tríptics per àrees funcionals en diversos idiomes

Seguint amb el compromís de la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears de continuar desenvolupant continguts formatius i informatius en matèria de prevenció de riscos laborals en hostaleria, aquest mes s’ha finalitzat el treball d’edició d’uns tríptics, dividits en cadascuna de les sis àrees funcionals que componen el sector d’hostaleria, on mitjançant la divisió per riscos específics i a partir de senzilles i clares recomanacions, els treballadors i treballadores del sector podran informar-se dels principals riscos als quals s’enfronten en el desenvolupament diari de la seva labor així com amb mesures preventives per a fer-los front.

La peculiaritat d’aquest material, en relació als anteriorment editats per part de la FPHIB, se centra en el fet que tots els tríptics podran ser consultats en diferents idiomes, a fi de que treballadors la llengua dels quals no sigui el castellà o el català, puguin formar-se en els seus propis idiomes.

Actualment ja es troben disponibles en la nostra web les versions en castellà i català i, en breu, podran trobar-se versions en anglès, alemany i francès.

Aquest material pot ser consultat i/o descarregat, de forma totalment gratuïta en el següent enllaç: Tríptics idiomes FPHIB

Deixa un comentari