AVÍS IMPORTANT. Es reprèn l’obligatorietat del pagament de quotes empresarials a la FPHIB

Després de la finalització del període d’exoneració del pagament de quotes empresarials, el qual es produirà a partir del pròxim 31 de març, les empreses del sector d’hostaleria dels Illes Balears hauran de reprendre el sistema de pagament de quotes a la Fundació amb data 1 d’abril, sobre la base de l’Acord Laboral recollit a aquest efecte en el Conveni Col·lectiu d’Hostaleria dels Illes Balears.

Així, per a l’actual període de recaptació, les empreses amb caràcter mensual hauran de liquidar el mes de maig el reportat durant el mes d’abril, mentre que les empreses amb obligació de pagament anual, hauran de liquidar el mes vinent d’agost de 2022 el reportat entre l’1 d’abril de 2022 i el 31 de juliol de 2022.

Qualsevol dubte o consulta en relació a aquest procediment pot ser transmesa a través dels sistemes de contacte habituals (telèfon i correu electrònic)

Deixa un comentari