Nous continguts en matèria de Seguretat Vial

Continuant amb la campanya iniciada fa unes setmanes, la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears ha creat nous continguts en matèria de prevenció d’accidents en carretera dirigits a usuaris de vehicles de nova mobilitat.

Després de les infografies editades, s’han preparat una sèrie de díptics, els quals complementen als materials ja publicats anteriorment, a partir de la inclusió de continguts més extensos sobre la matèria.

Arran de l’important increment en la sinistralitat per a aquests VMP, així com la recent modificació de la Llei de Seguretat Viària, la qual estableix l’obligatorietat per a l’ús del casc en patinets elèctrics, overboards, segways, etc., des de la FPHIB es va apostar per editar aquestes fitxes per a informar els treballadors i treballadores del sector que fan ús d’aquests, de les obligacions i recomanacions que han de seguir.

Les fitxes i díptics podran ser consultades i/o descarregades de manera gratuïta des de la nostra web https://www.fphib.es/ca/seguretat-vial-nova-mobilitat/

Deixa un comentari