Campanya “Cop de Calor” 2021

Durant els mesos d’estiu, a causa de les altes temperatures de les Illes Balears, han d’extremar-se les mesures per a evitar les situacions creades per l’estrès tèrmic, entre elles el cop de calor, en les diferents tasques desenvolupades pels treballadors i treballadores del sector.

Entre les més importants estan les d’hidratar-se sovint, protegir-se de l’exposició directa del sol mitjançant la utilització d’ombrel·les, gorres o ulleres de sol o la d’utilització de cremes de protecció solar.

Des de la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears es va editar una guia de protecció enfront de l’estrès tèrmic a fi de solucionar els principals dubtes i qüestions derivades d’aquesta matèria, la qual pot ser consultada i descarregada, de forma totalment gratuïta, a partir del següent enllaç: Guia Estrès Tèrmic FPHIB

Igualment, s’han preparat una sèrie de senzilles infografies, ordenades sobre la base de les àrees funcionals més exposades a aquesta mena de riscos, que exposen de manera clara i simple les principals mesures preventives a dur a terme així com els símptomes habituals del cop de calor.

Aquestes infografies ja es troben disponibles en el següent enllaç: Campanya Cop de calor 2021

Deixa un comentari