Lliurament de premis del X Concurs de Cartells FPHIB – EHIB

Dijous passat dia 20 de maig es va dur a terme el lliurament de premis als guardonats en la desena edició del concurs de cartells en matèria de prevenció de riscos laborals en el sector d’hostaleria que anualment organitza la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears i la Escola d’Hostaleria dels Illes Balears.

Aquest concurs, emmarcat dins de l’assignatura de prevenció de riscos laborals, compta amb la participació dels alumnes de primer curs de les especialitats de ESCYR i Especialistes en allotjament els quals, a partir de determinades matèries específiques sobre prevenció, han d’elaborar uns cartells de caràcter formatiu i informatiu que puguin ser exhibits en empreses del sector per al coneixement dels seus treballadors i treballadores.

L’acte, celebrat en la pròpia Escola d’Hostaleria a causa de l’actual situació de pandèmia, va comptar amb representants de la pròpia escola així com de la FPHIB.

Els cartells guanyadors, així com una representació dels millors treballs, podrà ser descarregada de forma totalment gratuïta des de la pàgina web de la FPHIB, a partir del següent enllaç.

Font: FPHIB

Deixa un comentari