Dècima edició del concurs de Posters FPHIB – EHIB

Per desè any consecutiu, aquest mes d’abril se celebra una nova edició del Concurs de *Posters en matèria de Prevenció de Riscos Laborals en el sector d’Hostaleria que organitza de manera conjunta la Fundació Prevenció d’Hostaleria dels Illes Balears i l’Escola d’Hostaleria de la UIB.

Com en anteriors edicions, el concurs es dirigeix als alumnes de primer curs de *ESCYR a més dels alumnes de primer d’Especialista en Allotjament.

Emmarcat dins de l’assignatura pròpia de prevenció de riscos laborals de totes dues especialitats, els alumnes participants presentaran en grups de dues persones cartells il·lustratius amb diversos continguts específics de la matèria de prevenció dins del sector d’hostaleria, els quals seran valorats i puntuats pels membres del jurat per a finalment seleccionar els tres millors treballs.

Tant els cartells guanyadors com tots els participants en el concurs seran posats a la disposició de les empreses que desitgin utilitzar-los en els seus centres de treball, de forma totalment gratuïta, en la web de la *FPHIB.

Deixa un comentari