Recomanacions per a evitar el cop de calor

Durant els mesos d’estiu, a causa de les altes temperatures de les Illes Balears, han d’extremar-se les mesures per a evitar les situacions creades per l’estrès tèrmic, entre elles el cop de calor, en les diferents tasques desenvolupades pels treballadors i treballadores del sector.

Entre les més importants estan les d’hidratar-se sovint, protegir-se de l’exposició directa del sol mitjançant la utilització d’ombrel·les, gorres o ulleres de sol o la d’utilització de cremes de protecció solar.

Des de la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears es va editar una guia de protecció enfront de l’estrès tèrmic a fi de solucionar els principals dubtes i qüestions derivades d’aquesta matèria, la qual pot ser consultada i descarregada, de forma totalment gratuïta, a partir del següent enllaç: Guia Estrès Tèrmic FPHIB

Deixa un comentari