Lliurats els premis de l’IX Concurs de Cartells FPHIB-EHIB

Durant el present mes de juny es va procedir a realitzar el lliurament dels premis als vencedors de la novena edició del Concurs de Cartells sobre Prevenció de Riscos Laborals en Hostaleria que organitza conjuntament la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears i l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears.

A causa de la situació d’excepcionalitat del present exercici, on la pandèmia de COIVD-19 va impedir l’acte que anualment se celebrava en la pròpia escola d’hostaleria i on es lliuraven els premis del concurs, enguany es va optar per realitzar el lliurament de forma personalitzada a tots els premiats, complint les preceptives mesurades de seguretat, en la seu de la FPHIB.

Tant els cartells premiats com una selecció dels cartells participants es troben ja en la web de la Fundació perquè aquelles empreses interessades puguin descarregar-los de manera gratuïta i utilitzar-los en els seus centres de treball per a la formació i informació dels seus treballadors.

Deixa un comentari