La FPHIB edita uns tríptics sobre mesures preventives davant COVID-19 en hostaleria

La Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears, de manera coordinada amb les organitzacions empresarials i sindicals més representatives del sector d’hostaleria a les Illes Balears, ha editat uns tríptics amb mesures preventives davant el risc de contagi de COVID-19 entre treballadors i treballadores del sector d’hostaleria.

Aquests tríptics han estat desenvolupats sobre la base de les diferents àrees funcionals que integren el sector d’hostaleria així com en relació a les diferents tasques que es troben englobades dins de cadascuna d’aquestes àrees.

Així les recomanacions que il·lustren els tríptics són específics, sobre la base de les tasques a desenvolupar pels treballadors i treballadores d’hostaleria.

Els materials poden ser consultats i descarregats, de forma totalment gratuïta, en el següent enllaç: Tríptics COVID-19 FPHIB

Deixa un comentari