Ja es coneixen als guanyadors del IX Concurs de Cartells FPHIB – EHIB

A partir de les votacions emeses entre els membres del jurat, configurat per representants de l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears i els membres de la Comissió Permanent de la Fundació, recentment s’ha donat a conèixer els tres premiats en la novena edició del concurs de cartells en matèria de prevenció de riscos laborals en hostaleria organitzat conjuntament entre la FPHIB i les EHIB, amb la participació dels alumnes de primer de ESCYR i alumnes de primer d’Especialista en Allotjament.

Enguany els guanyadors han estat Diana Tituaña i Elisabet *Llevara amb el cartell “Riscos psicosocials”, segon lloc per a Miquel Palerm i Carla Pérez amb “Riscos del maneig de càrregues” i tercer lloc per a Joan Cerdà i Carlos Barrena amb “Stop assetjament psicològic laboral”.

A causa de la situació actual causada pel COVID-19 l’edició d’enguany s’ha hagut de dur a terme íntegrament des de casa, a més d’impedir l’acte de lliurament de premis habitual. Malgrat tot cal destacar l’entusiasme i les ganes entre els alumnes participants així com la seva motivació per a lliurar cartells d’alta qualitat.

Els cartells de l’edició d’enguany ja es troben disponibles en la secció de Materials Descarregables de la web de la Fundació per a la seva consulta i descàrrega gratuíta.

Font: FPHIB

Deixa un comentari