Guies per a la reincorporació a les activitats en hostaleria

Des de l’Agència d’Estratègia Turística dels Illes Balears ( AETIB ), en col·laboració amb l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) així com amb les patronals del sector i els experts designats per elles, tècnics de comunitats autònomes, ajuntaments i els sindicats UGT i CCOO i en coordinació amb la Secretaria d’Estat de Turisme s’han publicat una sèrie de guies amb especificacions tècniques de cara a la reincorporació a l’activitat en activitats de restauració i hostaleria.

A més s’ha comptat amb l’assessorament d’associacions de prevenció de riscos laborals com l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA) i PRLInovación.

Aquestes especificacions tècniques, la implantació de les quals pretenen reduir el risc de contagi generat per el COVID-19 en els establiments i recursos públics turístics, poden ser consultades i descarregades en el següent enllaç: Guies reincorporació hosteleria

Font: FPHIB

Deixa un comentari