La Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears prepara la campanya de conscienciació sobre donacions de sang

Un any més, durant el període estival, la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears duu a terme conjuntament amb la Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears, una campanya de conscienciació entre les empreses, treballadors i treballadores del sector per a la donació de sang.

Així, a partir de les campanyes en diferents zones dutes a terme per part de la FBSITIB, la Fundació s’encarrega a través de les diferents vies de què disposa d’informar els possibles participants en cadascuna d’aquestes campanyes.

Diàriament a través de l’APP de la FPHIB es publiquen els llocs de recollida, a fi de que qualsevol que desitgi participar en aquesta causa pugui conèixer de forma ràpida i senzilla on poder fer-ho.

Igualment la FPHIB, a través de les organitzacions que la integren, s’encarrega de comunicar de forma puntual cadascuna de les campanyes, a fi que els associats d’aquestes organitzacions disposin així mateix d’aquesta informació.

Qualsevol que desitgi participar en aquesta causa, pot mantenir-se informat a través de les xarxes de la Fundació, la seva pàgina web o mitjançant l’APP, disponible tant en IOS com Android.

Font: FPHIB

Deixa un comentari