Entrega dels premis del 8u Concurs de Cartells FPHIB – EHIB

Divendres passat, dia 17 de maig, es va dur a terme en el saló d’actes de l’Escola d’Hostaleria de les Illes Balears l’acte de lliurament de premis als guardonats del vuitè concurs de cartells en matèria de prevenció de riscos laborals organitzat conjuntament per part de la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears i la pròpia Escola d’Hostelería.

En aquest acte es va dur a terme el lliurament als tres premiats en el concurs així com a la categoria especial introduïda aquesta edició, a partir de les votacions rebudes a través de l’APP de la Fundación.

En l’acte van intervenir els membres de la FPHIB, Antonio Copete com a president de la Fundació, i Silvia Montejano com a patró d’aquesta. Per part de la EHIB van participar les professores de l’assignatura de prevenció de riscos laborals, així com la Directora de la EHIB, la Sra. Maria Tugores.

Tots els participants van destacar la importància d’aquest tipus d’accions quant al que suposa en matèria de formació per als quals en un futur pròxim seran els treballadors i treballadores del sector d’hostaleria balear.

Font: FPHIB

Deixa un comentari