8a Edició del Concurs de Cartells en matèria de prevenció de riscos laborals en Hostaleria

Per vuitena edició consecutiva, aquest mes d’abril la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears, conjuntament amb la Escola d’Hosteleria dels Illes Balears, celebra el concurs de cartelleria en matèria de prevenció de riscos laborals, entre els alumnes de primer de l’especialitat de cuina i restauració així com els alumnes de l’especialitat d’allotjament.

Així, a través de l’assignatura de prevenció de riscos laborals, impartida per la professora Sunilda Muntaner a totes dues especialitats, es duu a terme un concurs on els alumnes participants poden presentar els seus cartells formatius i informatius en matèria de prevenció de riscos en el sector.

Després d’aquesta presentació i a través dels vots dels responsables de totes dues organitzacions, se seleccionen els tres millors treballs, que són premiats en una gala a aquest efecte en la seu de la pròpia Escola, com un dels actes de fi de curs.

La principal novetat aquesta edició es tracta de la inclusió d’una categoria especial, ja que els cartells participants seran publicats en l’APP de la FPHIB, en una secció específica a aquest efecte, i qualsevol usuari de l’aplicació podrà atorgar tres vots als treballs que consideri millors. D’aquestes votacions sorgirà un premiat més, que juntament amb els tres anteriorment citats, seran guardonats en l’acte de lliurament de premis.

L’aplicació de la FPHIB pot ser descarregada a través de la store de IOS i Android.

Font: FPHIB

Deixa un comentari