28 d’Abril, Dia Internacional sobre la Seguretat i Salut al Treball

Com cada any, avui, dia 28 d’abril, se celebra el Dia Internacional sobre la Seguretat i Salut en el Treball.

Es tracta d’una commemoració especial per a tots aquells que, com la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears, treballam de forma incansable dia a dia amb l’objectiu de reduir la sinistralitat laboral en el sector.

Així la FPHIB, juntament amb les organitzacions sindicals i patronals que la integren, desenvolupa any rere any materials formatius i informatius per a treballadors, treballadores i empreses del sector que, juntament amb les campanyes de conscienciació i accions específiques en la matèria, poden ser consultades i descarregades, de forma totalment gratuïta des de la nostra web i APP.

Des de la seva creació en 2004 la*FPHIB ha contribuït de forma activa a la disminució dels accidents laborals en el sector d’hostaleria dels Illes Balears, malgrat la qual cosa hem de continuar conjuminant esforços darrere del desenvolupament d’una cultura preventiva adaptada als avanços tecnològics i als riscos laborals emergentes.

Es per això que la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears, continuarà treballant en honor d’aconseguir una major conscienciació i efectivitat en matèria de seguretat i salut laboral en el sector d’hostaleria dels Illes Balears.

Deixa un comentari