Disponibles les fitxes sobre riscos laborals en hostaleria adaptades

Després de la realització conjunta entre la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears i la Fundació Amadip Esment, dels manuals sobre riscos laborals en el sector d’hostaleria adaptats, la Fundació ha realitzat una edició física de les fitxes que componen els principals riscos en les àrees funcionals de sala, neteja i jardineria.
Aquestes fitxes seran distribuïdes a través de les organitzacions sindicals i patronals que integren la FPHIB, així com a través de petició directa a la Fundació per part de les empreses interessades a disposar d’elles.
Per a això, tant a través del correu electrònic com dels telèfons de la Fundació, es podran sol·licitar aquells exemplars que siguin necessaris per a la seva col·locació en els centres de treball.

Deixa un comentari