Presentats els Manuals de Riscos Laborals a Hotelería adaptats

En un acte celebrat avui dia 17 d’octubre, en la Esment Escola Professional de Palma de Mallorca, s’ha dut a terme la presentació dels Manuals de Prevenció de Riscos Laborals en el sector d’hostaleria adaptats.

En una col·laboració entre la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears, la Fundació Amadip Esment i Planta Baixa Comunicació s’han desenvolupat aquests manuals en matèria de prevenció de riscos laborals per a treballadors i treballadores amb necessitats de suport especial.

Aquesta eina pretén ser d’utilitat perquè els usuaris de les mateixes, amb algun tipus de necessitat de suport i que es trobin desenvolupant les seves funcions laborals en el sector d’hostaleria, comprenguin de forma simple les mesures a adoptar per protegir la seva seguretat i salut als centres de treball.

Els manuals s’estructuren en forma de fitxes individuals perquè les empreses que les requereixin puguin disposar d’aquelles que s’adaptin a les seves necessitats de forma individual.

Els continguts poden ser descarregats a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari