VII edició del Concurs de Cartells en matèria de PRL organitzat per la FPHIB

Per setè any consecutiu, aquesta setmana s’ha iniciat el Concurs de Cartells en matèria de riscos laborals en hostaleria que organitzen conjuntament la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears i l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears.

Com en les anteriors edicions, aquest concurs s’emmarca dins de l’assignatura de prevenció de riscos laborals que cursen els alumnes de primer de l’especialitat de cuina i restauració i que suma igualment, des de fa un parell d’anys, als alumnes de l’especialitat d’allotjament.

Així, en grups de dos o tres alumnes, desenvolupen cartells informatius i de cocienciación amb l’objectiu de treballar de forma amena i distesa una matèria de vital importància en les seves futures carreres professionals.

Finalment els cartells seleccionats, els quals poden ser descarregats de forma totalment gratuïta per al seu ús en les empreses des de la web de la FPHIB, són premiats en diverses categories sobre la base dels criteris marcats per la FPHIB i la pròpia EHIB.

Els cartells d’exercicis anteriors poden trobar-se al següent enllaç: Cartells PRL

Deixa un comentari