La FPHIB presenta la seva APP en matèria de Prevenció de Riscos Laborals en Hoteleria

A fi d’acostar la prevenció de riscos laborals a tots els actors que intervenen en el sector d’hostaleria , especialment a treballadors i treballadores, la Fundació per a la Prevenció de Riscos Laborals en el sector d’Hostaleria dels Illes Balears (FPHIB) llança avui, dia 12 de febrer de 2018, la seva aplicació per a dispositius mòbils en matèria de prevenció de riscos laborals en el sector d’hostaleria.

Continuant amb la seva labor de desenvolupament de continguts específics en matèria de prevenció de riscos en el sector, la FPHIB ha decidit seguir apostant fortament per les noves tecnologies, entenent que aquesta via serà una de les principals en matèria de formació i informació en un futur proper, per continuar amb la seva labor de formació i informació en matèria de prevenció de riscos laborals.

Per això, en col·laboració amb les organitzacions empresarials i patronals que integren la Fundació, ha desenvolupat durant el passat exercici una aplicació que serveixi com a referència a treballadors, treballadores i empreses del sector d’hostaleria en multitud de camps relacionats amb la prevenció.

A través d’aquesta plataforma poden consultar-se tots els continguts formatius editats per la FPHIB fins avui, els quals han estat modificats i adaptats al format comú entre els dispositius mòbils existents, la qual cosa afavoreix la seva disposició i consulta per a tots els usuaris, a més de mantenir-se informat de les accions dutes a terme en matèria de foment de la prevenció de riscos laborals així com de disposar d’una eina ràpida i eficaç per fer front a diverses situacions de risc i primers auxilis a través de senzilles infografies.

La APP ja pot ser descarregada, de forma totalment gratuïta, en les principals plataformes existents, tant per IOS, Android i Windows Mobile o a través del QR que acompanya a aquesta notícia.

Deixa un comentari