VI Edició del concurs de cartells en matèria de prevenció FPHIB – EHIB

Un any més, es duu a terme, en col·laboració amb l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears, una nova edició del Concurs de Cartells en matèria de prevenció de riscos laborals que la FPHIB organitza conjuntament amb la EHIB.

Aquest concurs, en el qual participen els alumnes de primer de l’especialitat de cuina i restauració, s’emmarca dins de l’assignatura de prevenció de riscos laborals que els propis alumnes cursen, i que any rere any permet que els que seran futurs treballadors i treballadores del sector d’hostaleria es formin en una matèria tan important com és la prevenció, optant a més a aconseguir importants premis pels cartells presentats.

Una vegada s’hagi realitzat la selecció dels guanyadors, mitjançant el jurat format per membres de la EHIB i de la FPHIB, es realitzarà un acte per al lliurament de premis a la seu de l’Escola.

Deixa un comentari