Lliurats els premis del VI Concurs de Cartells en matèria de PRL FPHIB – EHIB

En un acte celebrat a l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears, s’ha procedit aquest matí a realitzar lliurament de premis del VI Concurs de Cartells en matèria de prevenció de riscos laborals organitzat, un any més, de forma conjunta per part de la Fundació Precención Hostaleria Illes Balears i l’Escola d’Hostaleria de la UIB.

A l’acte, que ha comptat amb la presència del President de la FPHIB, Sr. Ginés Díez, així com amb la Directora de la EHIB, Sra. Maria Tugores, a més d’amb la professora de l’assignatura de prevenció de riscos laborals, la Sra. Suni Muntaner, han assistit els alumnes participants del concurs, que han conegut insitu a les tres parelles guanyadores del concurs.

Tant el Sr. Díez com la Sra. Tugores han destacat la importància de les accions com aquesta, en relació al futur laboral dels quals ara són estudiants de l’escola però que, en un moment no gaire llunyà, seran treballadors del sector d’hostaleria i, per tant, hauran d’enfrontar-se als riscos laborals inherents al sector.

Deixa un comentari