Èxit de Laborhábito FPHIB 2016

El passat 24 de novembre es va dur a terme la tercera edició del Congrés Nacional sobre Salut Laboral en Hostaleria, Laborhábito 2016, organitzat per part de la Fundació per a la Prevenció de riscos laborals en el sector d’hostaleria dels Illes Balears (FPHIB).

En aquesta nova edició comptem amb la participació de destacades personalitats del món de la prevenció en diferents camps, destacant la presència de la Directora de l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball, la Sra. Dolores Llimona, així com la Presidenta del Govern dels Illes Balears, Sra. Francina Armengol o el Conseller de Treball, Comerç i Indústria de la Caib, Sr. Iago Negueruela entre uns altres.

Amb un ple absolut de més de 200 persones, superant el record d’assistència de les anteriors edicions, es van posar en comú les opinions i experiències dels ponents i moderadors, que tratanto temes tan dispars com les malalties professionals en el sector, els riscos psicosocials o els derivats de la seguretat vial, van suposar un nexe d’unió entre els assistents en l’objectiu de continuar treballant en comú a fi de reduir els accidents laborals i malalties del sector a la seva menor expressió.

A més aquest any i per primera vegada, el congrés va ser ofert en streaming des de la web de la Fundació i la pròpia del congrés i va ser visualitzat per més d’1.200 persones al llarg de la jornada. Igualment es va realitzar una important tasca de difusió en directe a través de les xarxes socials de la FPHIB, aconseguint-se arribar de forma activa a pràcticament tot el territori nacional.

En breu, tot el congrés estarà disponible a la web, tant en format vídeo com les ponències presentades, puediendo ser consultades en www.fphib.es i www.laborhabito.com.

Deixa un comentari