Presentada la campanya de captació de donacions de sang conjunta entre la FPHIB y la Fundació Banc de Sang

En un acte celebrat aquest matí en les instal·lacions de la Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears, es va presentar la campanya conjunta entre aquesta organització i la FPHIB per a la captació de donaciónes de sang entre treballadors i treballadores del sector d’hostaleria dels Illes Balears.

Ambdues organitzacions van ser representades pels seus respectius representants, intervenint el Sr. Ginés Díez per part de la FPHIB i el Dr. Enrique Girona, Director Mèdic del Banc de Sang.

A través d’una difusió presencial i a través de mitjans digitals i xarxes socials per part d’ambdues Fundacions, es pretén la conscienciació dels treballadors i treballadores del sector sobre la necessitat de participar de forma activa en la donació de sang i teixits.

mano corazónImatge del cartell promocional de la campanya

Deixa un comentari