Entrega de premis del V Concurs de Cartells FPHIB – EHIB

Un any més, i per cinquena edició consecutiva, s’ha realitzat el lliurament de premiats del Concurs de Posters en matèria de prevenció de riscos laborals organitzat de forma conjunta per la Fundació Prevenció Hoteleria Illes Balears i l’Escola d’Hoteleria de la UIB.

Per cinquè any consecutiu, els alumnes de primer de l’especialitat de cuina i restauració, van executar, dins de l’assignatura de prevenció de riscos laborals, posters il·lustratius de diferents temàtiques relatives a la prevenció de riscos laborals en el sector d’hostaleria.

Els millors treballs, seleccionats per part del jurat format per representants de la FPHIB i la EHIB, han rebut diversos premis lliurats per part de la Fundació, de mans de la seva presidenta, la Sra. Inmaculada Benito, així com del secretari de la mateixa, el Sr. Ginés Díez.

Tant des de l’Escola d’Hoteleria com des de la pròpia FPHIB s’ha instat a continuar amb activitats com aquesta a fi de continuar treballant en la formació i conscienciació dels quals seran en un futur proper, treballadors i treballadores del sector.

Font: FPHIB

Deixa un comentari