Col.loqui sobre prevenció de riscos laborals en IB3 Ràdio amb la participació de la FPHIB

Ahir, dia 7 d’octubre, es va celebrar al programa “*Els Comptes Clars” de IB3 Radio una tertúlia sobre prevenció de riscos laborals en la qual va participar el gerent de la Fundació, Sr. Pedro Fiol.

Juntament amb la participació de la FPHIB es van donar cita en la xerrada responsables de la part sindical i patronal de l’entorn productiu dels Illes Balears així com la Directora General de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Sra. Isabel Castro.

Durant una mica més d’una hora es van tractar diversos temes relacionats amb la seguretat i salut en el treball, la sinistralitat laboral i les accions que es desenvolupen actualment de forma conjunta i individualitzada per a la reducció dels accidents laborals.

Deixa un comentari