La FPHIB edita la “Guia per la gestió de la Drogodependència en el entorn laboral del sector de Hoteleria”

Seguint amb el seu treball de divulgació i recerca, la FPHIB presenta la Guia per a la gestió de la drogodependència en l’entorn laboral del sector d’hostaleria dels Illes Balears.
Es tracta d’un tema que destaca tant per la seva importància com per la polèmica en el seu tractament, a causa de les connotacions laborals i socials que genera, però amb una incidència cada vegada major en tots els àmbits productius, entre els quals destaca el sector d’hostaleria, la qual cosa suposa una temàtica sobre la qual s’ha d’incidir de forma contínua.
És per això que la FPHIB presenta aquesta guia, amb la pretensió que pugui ser una eina d’utilitat en la detecció, diagnòstic i, especialment, ajuda a treballadors, treballadores i empreses que haguin de enforntar-se a aquesta problemàtica.
El manual pot ser consultat i/o descarregat en el link: Guia drogodependència FPHIB

Deixa un comentari