Entrega dels premis del IV Concurs de Cartells en matèria de prevenció FPHIB – EHIB

En un acte celebrat en el saló d’actes de l’Escola d’Hostaleria, es va realitzar un any més i per quart exercici consecutiu, l’acte de lliurament del concurs de cartells que la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears organitza conjuntament amb l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears per als alumnes de primer de l’especialitat de cuina i restauració.

En l’acte van estar representats tant la FPHIB, per part del Sr. Ginés Díez, així com de la pròpia escola, sent el Sr. Jose Luis Luis Mateo el seu director i la Sra. Suni Muntaner la professora de la matèria, els seus representants.

En l’acte es va fer lliurament dels tres primers premis als guanyadors del concurs així com material vari per a tots els alumnes participants.

Deixa un comentari