Entregats els premis de la III Edició del Concurs de Posters en PRL en Hoteleria FPHIB – EHIB

En un acte celebrat a l’Escola d’Hostaleria dels Illes Balears, i comptant amb la participació del Sr. Ginés Díez en representació de la FPHIB, així com del Sr. Jose Luis Mateo, Director de la EHIB i Suni Muntaner, professora de l’assignatura de prevenció de riscos laborals, es va procedir a realitzar el lliurament dels premis als millors treballs en la III Edició del Concurs de Posters en Prevenció de Riscos Laborals en Hostaleria que organitza la FPHIB amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria.

Un any més, amb la participació dels alumnes de primer curs de l’especialitat de cuina i restauració, es va destacar la qualitat dels treballs presentats, així com la implicació dels estudiants en una matèria de vital importància en els seus futurs professionals com és la prevenció de riscos laborals.

Els representants d’ambdues organitzacions van destacar que les accions conjuntes dutes a terme impulsen i incrementen els resultats que a la llarga poden obtenir-se en aspectes formatius i de conscienciació dels quals seran treballadors i treballadores del sector d’hostaleria dels Illes Balears en un futur molt proper.

Deixa un comentari