III Edició del Concurs de Posters en matèria de prevenció organitzat per la FPHIB i EHIB

Un any més, per tercera edició consecutiva, s’inicia aquest divendres el Concurs de Posters en matèria de prevenció de riscos laborals organitzat de forma conjunta per part de la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears i la Escola d’Hoteleria dels Illes Balears.

Aquest concurs, destinat als alumnes de primer de l’especialitat de Cuina i Restauració de l’escola, s’emmarca dins de la línia de col·laboració de la FPHIB amb organismes i entitats dels Illes Balears de reconegut prestigi en matèria formativa específica per al sector de l’hostaleria.

Amb l’organització d’aquest concurs, integrat dins de la disciplina de la pròpia assignatura de prevenció de riscos laborals dels alumnes de primer de ESCYR, es pretén a generar una motivació complementaria, augmentant així el nivell d’interès dels alumnes per una matèria de vital importància en el seu futur professional com és la de prevenció de riscos laborals.

Les bases i formularis (exclusius per als alumnes de primer de ESCYR de la EHIB) poden ser descarregats en el següent enllaç: Bases / Formulari inscripció / Formulari menors

Deixa un comentari