Editada la revisió dels Manuals per Àrees Funcionals FPHIB

Després d’una àrdua tasca de revisió, la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears es congratula a presentar la revisió dels manuals per àrees funcionals per al sector de hoteleria dels Illes Balears.

Aquests manuals, concebuts per a la formació bàsica i mitjana en matèria de riscos laborals en el sector, han estat revisats, actualitzats i completats amb la finalitat d’adaptar-se als canvis normatius i de coneixements sorgits des de la seva publicació l’any 2007.

Amb la finalització d’aquest projecte, un dels principals reptes de la Fundació per al present exercici, es continua avançant en honor de la reducció de la sinistralitat laboral en el sector d’hostaleria dels Illes Balears.

Els manuals poden ser consultats i descarregats, de forma gratuita, a la secció de guies i manuals de aquesta web.

Deixa un comentari