Gran éxito de la II Edición del Congreso Nacional sobre Salud Laboral en Hostelería organizado por la FPHIB

Darreres places per la segona edició del Congres Nacional de Salut Laboral en el sector d’Hoteleria de les Illes Balears, organitzat per part de la FPHIB i que es durà a terme a Palma de Mallorca el pròxims 28 i 29de novembre.

Es pretén amb la realització d’aquesta nova edició del congrés Laborhábito FPHIB el posar en comú les experiències de tots els agents que intervenen a la prevenció de riscos laborals a la hoteleria, amb la finalitat única de continuar avançant en la reducció a la mínima expressió dels accidents laborals i les enfermetats professionals que afecten als treballadors i treballadores del sector de hoteleria de les Illes Balears.

Inscripcions i més informació a la web del congrés (www.laborhabito.com)

Deixa un comentari