Nous continguts en matèria de Seguretat Vial

Atesa l’actual situació en la qual les noves maneres de mobilitat personal són cada vegada més comunes, la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears a editat una sèrie d’infografies relatives a la seguretat viària sobre aquesta mena de vehicles.

Així s’han editat continguts específics per a aquesta mena de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) destacant continguts per a bicicletes i bicicletes elèctriques, patinets i la resta de vehicles que componen aquesta família (segways, hoverboards, etc.).

Igualment s’ha creat una sèrie de continguts genèrics, els quals són aplicable a totes les tipologies de VMP.

Arran de l’important increment en la sinistralitat per a aquests VMP, així com la recent modificació de la Llei de Seguretat Viària, la qual estableix l’obligatorietat per a l’ús del casc en patinets, des de la FPHIB es va apostar per editar aquestes fitxes per a informar els treballadors i treballadores del sector que fan ús d’aquests, de les obligacions i recomanacions que han de seguir.

Les fitxes podran ser consultades i/o descarregades de manera gratuïta des de la nostra web (www.fphib.es), secció “Materials descargables”.

Deixa un comentari